Geslaagde 15de Feestnacht burgemeester Mark Vos in Riemst

Tradities zijn er om in ere te houden. Vrijdag 13 oktober verwelkomde burgemeester Mark Vos een duizendtal feestvierders in de bedrijfshal van de algemene  voor zijn jaarlijkse feestnacht.

Elk jaar organiseert burgemeester Mark Vos - samen met zijn feestcomité en dankzij de steun van talrijke sponsors - een Feestnacht op een bijzondere locatie. De opbrengst hiervan wordt geschonken aan organisaties en verenigingen die mensen verbinden en samenbrengen in Riemst. De 14 vorige edities leverden 61.073 euro op. Geld dat goed besteed werd in Riemst.

Dit jaar trok het feestcomité naar de bedrijfshal van de algemene onderneming Reynders in de KMO-zone Op ’t Reeck.

Burgemeester Mark Vos blikt tevreden terug: “Het was een topeditie. Ik wil dan ook de medewerkers, de familie Kerkhofs-Ackermans, artiesten en sponsors  van harte bedanken voor hun inzet en medewerking om dit mogelijk te maken. Dankzij hun steun en die van alle aanwezigen zullen wij ook dit jaar weer een mooie opbrengst aan een goed doel kunnen schenken.
Dit jaar schenken we de opbrengst aan Samana Riemst. De 9 afdelingen van Samana Riemst werken met vele vrijwilligers. Zij ondersteunen de zieke en kwetsbare mensen in onze gemeente. Ze hebben zo een belangrijk aandeel in het welzijn in onze gemeente en gaan de strijd aan tegen vereenzaming.  We willen op deze manier de vrijwilligers bedanken voor hun inzet en engagement
.

Sfeer en meezingers op de 15de Feestnacht werden verzorgd door Domino, de L&M band, en DJ Merkham. Tot diep in de nacht amuseerden de feestvierders zich op de dansvloer.