Jeugdwerkingen Riemstse sportverenigingen ontvangen 6209 euro van burgemeester Mark Vos

De opbrengst van de 14de Feestnacht van burgemeester Mark Vos en zijn feestcomité gaat naar de Riemstse sportclubs met een jeugdwerking. De jeugdsportclubs bieden kinderen en jongeren de mogelijkheid om recreatief te sporten en te bewegen in eigen gemeente.

In oktober vorig jaar verwelkomde Mark Vos samen met zijn feestcomité 1200 gasten in de splinternieuwe loods van Kerkhofs Mechanisatie en Loonwerken in Vlijtingen. De 14de Feestnacht had een opbrengst van maar liefst 6209 euro.

Mark Vos, burgemeester: ‘We schenken de opbrengst van 2022 aan de sportclubs met een jeugdwerking. Om de vele trainers en begeleiders van jeugdwerkingen extra mogelijkheden te geven, willen wij hen graag een duwtje in de rug geven. Daarnaast vinden we het belangrijk om onze jongeren maximaal de kans geven om in eigen gemeente te sporten en de kwaliteit van onze sportclubs te blijven versterken.’

In de 14 edities van de Feestnacht werd 61.073 euro geschonken aan verenigingen in Riemst. Dit is mogelijk dankzij de vele sponsors, het feestcomité en alle aanwezigen.

De 15de Feestnacht van de burgemeester vindt plaats op vrijdag 13 oktober van dit jaar.

Mark Vos, burgemeester: ‘De locatie houden we nog even geheim maar het staat vast dat het weer een topfeest gaat worden!’